Zet een klein pannetje met water op om de erwten even in te blancheren.
Weeg de erwten af en kook deze kort, zo'n 20 seconden). Giet af en zet weg.
Snipper het uitje, pers de knoflook, rasp de gember en voeg toe aan het hakmolentje samen met de erwten.
Voeg de yoghurt toe evenals het limoensap, de sambal, een paar blaadjes munt en breng op smaak met peper en zout.
Pulse het mengsel. Voor mij hoeft het niet helemaal fijn maar kijk wat jij lekker vindt.
Kluts het eitje samen met de melk en breng op smaak met peper en zout. Bak dan de omelet op een rustig vuurtje.
Maak intussen de yoghurt met sambal. Dat is: meng wat yoghurt met zo veel sambal als dat jij lekker vindt.
Als de omelet bijna gaar is besmeer je deze met de mushy peas en de taugé. Wat niet past serveer je er gewoon naast.
Garneer af met de yoghurt, nog wat munt, de chilipeper en nog wat rasp van de limoen. Smakelijk!