Hak de chocolade in brokken, sommige wat fijner, sommige juist lekker grof. Zet weg.
Mix de boter en suiker tot deze lekker fluffy is en lichter is qua kleur. Voeg eventueel al wat zeezout toe.
Mix dan 1 voor 1 de eitjes erdoor. Wacht elke keer tot deze volledig zijn opgenomen.
Zeef het bakmeel en de cacao in het boter, suiker en eimengsel en mix goed door.
Voeg dan de chocolade chunks toe en spatel deze door het mengsel (zou ik niet met de mixer doen maar dus met een spatel).
Verwarm de oven voor op 200 graden hetelucht.
Bekleed twee bakplaten met bakpapier en leg gelijke hoeveelheden van het mengsel op de bakplaten.
Als het deeg eerlijk verdeeld is kan je deze vormen tot ballen. Bestrooi de koeken naar smaak met wat zeezout.
Bak de koeken voor ongeveer 20 a 25 minuten. Halverwege even de bakplaten van positie wisselen.
Leg de koeken op een bakrek en laat iets afkoelen. Smakelijk!