Ga je zelf sweet chilisaus maken? You go! I cheer you on. Maar maak deze dan eerst, zie link naar receptje hierboven.
Haal de doperwten uit de vriezer. Neem de hoeveelheid om ongeveer de helft van de koekenpan mee te bestrooien, ze moeten nog wel los van elkaar kunnen liggen.
Kluts het ei samen met de sambal, sojasaus, ketjap, vissaus en fijn geraspte gember.
Rasp de wortel grof en snijd de chilipeper en lenteui in ringetjes.
Zet de koekenpan op middelhoog vuur, voeg een scheutje neutrale olie toe. Wacht even tot de olie op temperatuur is en voeg het ei toe.
Strooi ook de doperwten op 1 helft van de omelet samen met de geraspte wortel en taugé.
Draai het vuur iets zachter en laat de bovenkant van de omelet stollen. Flip deze dan over de andere helft. Haal van het vuur.
Leg de omelet op een bord en serveer met een drizzle van yoghurt, sweet chilisaus en wat limoenrasp en -sap. Smakelijk!