Elke keer weer een feest, het kerstmenu van Katseveer. Tot in de puntjes verzorgd en dat zorgt voor een super relaxte kerst. Tenminste voor 1 dag!

Het is een soort kleine traditie geworden. Eerst bij mijn ouders thuis maar we bestellen er ook gewoon op los voor met z’n tweeën.

Eerder edities: 

2018
2019

Menu

CANNELÉ MET CRÈME VAN EENDENLEVER
CREMEUX VAN PINDA MET WORTEL EN YUZU
TACO MET GEHAKT, MAIS EN BONEN, MAYONAISE VAN JALAPEÑO

MOUSSE VAN KIKKERERWT, GELEI VAN ZILVERUI EN GEZOUTEN CITROEN, GEPOFT BUIKSPEK, DUKKAH

SAVARIN VAN EEND EN RODE PORT, STRUCTUREN VAN BIET, WORTEL, GEL VAN DUINDOORNBES, CRÈME VAN PETERSELIEWORTEL, SPONGECAKE MET KANEEL

SCHOLFILET MET POLENTA, PARMEZAANSE KAAS, ‘SPICY TOMATO, SAUS MET BASILICUM, MAYONAISE MET CHORIZO, POEDER VAN PESTO, CRESS VAN RADIJS

COQUILLE ST. JAQCUES ‘EN PAPILOTTE’ GEGAARD, KNOLSELDERIJ, TRUFFEL, HAZELNOOT, PADDENSTOELEN

RUNDERSUKADE VAN DE BBQ, AARDAPPELBLINI’S, CRÈME VAN POMPOEN EN ‘RAS EL HANOUT’, COMPOTE VAN UI EN ROZIJN, GEBRANDE UITJES, CRUMBLE VAN AARDAPPEL EN KOFFIE, JUS MET LAURIER, CRESS VAN TATSOY

MOUSSE VAN MADARIJN EN COMBAVA, MOUSSE VAN WITTE CHOCOLADE EN ANIJS, IJS VAN MANDARIN NAPOLEON, BASTOGNE

Write A Comment

Rating recept