Oke, dit is niet echt een recept. Of eigenlijk helemaal niet. Het is wel de prachtige samenkomst van een paar dagen kliekjes 😍
Want:
- leftover porchetta (én crackling 🤤)
- leftover cannellinibonen dip (super lekker en ook nog een gezond!)
- leftover rode biet pickle (ook super lekker en gezond!)
en zodoende had ik een uitzonderlijk lekkere lunch, relatief healthy en ook nog een super snel (als je dus al alles gemaakt hebt 😅)
Receptjes die je nodig hebt
Broodje leftover porchetta met cannellinibonen dip en pickle van rode biet
Dit broodje is zo goed! Maar je hebt wel even wat leftover porchetta (of een ander lekker stukje vlees) nodig. Behoeft bijna geen receptje maar de combi van geroosterd vlees, deze bonen dip én de bieten pickle = heerlijk!
Ingredients
De linkjes naar de recepten voor de cannellinibonen dip en de pickle van rode biet vind je hier boven.
- een lekker broodje (ik gebruik turks brood dat ik nog even opwarm in de oven.)
- leftover porchetta (maar ik denk ook lekker met andere soorten vlees die je over hebt van de dag ervoor.)
- sla
Instructions
- Warm de porchetta en het broodje nog even op in de oven.
- Maak de bonendip en de rode bieten pickle.
- Beleg je broodje en smakelijk!
Course: lunch
Keyword: bieten, cannellini bonen, porchetta