Haal de biefstuk uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen.
Kook de noodles zoals staat aangegeven op de verpakking, spoel koud en laat uitlekken.
Pers de knoflook, rasp de gember, snijd de chilipeper en 1 lenteuitje in ringetjes en bak deze even aan in een scheutje neutrale olijfolie.
Meng de vissaus, ketjap, sojasaus en palmsuiker en voeg toe aan de pan, laat heel even meebakken. Voeg dan het fond-bouillon mengsel toe en laat zachtjes pruttelen.
Zet een koekenpan of grillpan op, breng de biefstuk op smaak met peper en zout en bak deze in een scheutje neutrale olie rondom mooi bruin. Ik houd ervan als de biefstuk flink rood is maar bak hem zoals jij het lekker vindt. Leg vervolgens op een bord en dek af met aluminiumfolie.
Snijd intussen de paksoi. Het stevige witte deel wat fijner dan de bladeren. Leg deze in een kom met daarbovenop de noodles en biefstuk. Schep er dan wat van de hete bouillon overheen en garneer met nog wat lenteui en chilipeper. Smakelijk!