Blender de spinazie en lamsoor met een scheutje water tot een puree.
Doe in een pan twee eetlepels ghee en voeg de ui, knoflook en gember toe en fruit deze even aan.
Voeg dan het gemalen korianderzaad, komijnzaad, de gesneden chilipepers toe en de tomatenpuree toe en fruit alles even aan.
Voeg de basis curry toe en laat even stoven, zo'n 3 minuutjes.
Voeg nu het spinazie-lamsoor pureetje toe tot je de consistentie hebt die jij lekker vindt.
Warm door, voeg de gekookte witte bonen en de krab toe en voeg zout toe naar smaak.
Nu is het belangrijk dat het hele festijn binnen 8 a 10 minuten op tafel staat, anders wordt je groene curry bruin (voor de smaak maakt dit niet uit).
Serveer met wat crispy kikkererwten, aubergine curry, kikkererwten-lamsoor koekjes en platbrood. De linkjes naar deze recepten vind je hierboven.
Garneer af met de krokante kikkererwten, wat krab en wat verse lamsoren. Smakelijk!