Go Back

Hartige Brusselse wafels caprese

Prep Time 1 hour
Total Time 1 hour
Servings 4 wafels
Zin in hartige wafels? Dan zijn deze caprese wafels met mozzarella, basilicum en tomaat voor jou! Heerlijk met een drizzle van balsamicostroop.

Equipment

  • wafelijzer

Ingredients

Zie het linkje hierboven hoe je Brusselse wafels zelf maakt!

  • 2 dl balsamicoazijn
  • handje kleine gemengde tomaatjes
  • handje verse basilicum
  • 1 bol mozzarella
  • lekkere olijfolie
  • peper en zout

Instructions 

  • Maak de balsamicostroop door deze in te koken in een klein pannetje. Je zal waarschijnlijk iets over houden maar je kan dit goed bewaren in een potje en gebruiken als drizzle over allerlei soorten gerechten.

Maak de wafels, zie link naar het recept hierboven.

  • Snijd de tomaatjes en scheur de mozzarella en basilicum.
  • Leg van alles wat een beetje op de wafel en maak af met een drizzle olijfolie en de balsamicostroop. Voeg eventueel peper en zout naar smaak toe. Smakelijk!
Course: Breakfast, lunch, Ontbijt, Snack, Tussendoortje
Keyword: brusselse wafels, caprese, mozzarella, tomaat, wafels