Doe een beetje lauwwarm water in een bakje samen met de gist en de suiker en laat 5 tot 10 minuutjes staan.
Doe de bloem in een kom samen met de rest van het water, de yoghurt en de olijfolie.
Meng door elkaar tot het vast genoeg is om te kneden. Voeg nu het zout toe.
Stort op je werkbank en kneed tot een soepel deegje. Het is een vrij nat deeg maar het komt goed! Voeg eventueel een klein beetje bloem toe tijdens het kneden.
Als het deeg mooi soepel is mag deze terug in de kom. Dek af met plasticfolie en laat 1 uur rijzen.
Verdeel het deeg in 3 of 4 stukken (afhankelijk hoe groot je grill-/koekenpan is) en rol uit tot ongeveer 0,5 tot 1 cm dik.
Bestrijk het deeg met wat olijfolie en sprenkel er nog wat grof zout overheen.
Verwarm een grill- of koekenpan en bak de naan op middelhoog vuur tot ze mooi kleuren en gaar zijn.
Serveer direct (koud echt niet zo lekker!).