Go Back

Broodje warme beenham met honing, mosterd, cayenne saus en komkommerlinten

Cook Time 10 minutes
Servings 1
Super simpele maar lekkere klassieker: het broodje warme beenham met honing-mosterdsaus! Ik maakte hem met een kleine spicy twist.

Ingredients

  • 1 (hard) broodje naar keuze
  • ham naar keuze, hoeveelheid ook naar keuze. (ik gebruik 2 flinke plakken roasted ham)
  • komkommer (leuk om er met een dunschiller linten van te maken maar plakken werkt natuurlijk net zo goed)

Honing-mosterd-cayennesaus

  • 1 el yoghurt
  • 1/2 el van je favoriete mayonaise
  • 1 flinke tl grove mosterd
  • 1 flinke tl Dijon mosterd
  • flinke snuf cayenne (extra voor garnering)

Instructions 

  • Bak het broodje af zoals staat aangegeven op de verpakking of vers bij de bakker vandaan natuurlijk!
  • Zet een koekenpan of grillpan op hoog vuur en bak of gril de hamplakken met een klein beetje olijfolie. Niet te lang, ze moeten niet droog worden of zwart natuurlijk....
  • Schaaf met een dunschiller linten van de komkommer of snijd er plakjes van.
  • Doe alle ingrediĆ«nten voor het sausje in een kom, mengen en klaar!
Course: Breakfast, lunch, Ontbijt
Keyword: beenham, lunch