Super simpele maar lekkere klassieker: het broodje warme beenham met honing-mosterdsaus! Ik maakte hem met een kleine spicy twist.
- 1 (hard) broodje naar keuze
- ham naar keuze, hoeveelheid ook naar keuze. (ik gebruik 2 flinke plakken roasted ham)
- komkommer (leuk om er met een dunschiller linten van te maken maar plakken werkt natuurlijk net zo goed)
Honing-mosterd-cayennesaus
- 1 el yoghurt
- 1/2 el van je favoriete mayonaise
- 1 flinke tl grove mosterd
- 1 flinke tl Dijon mosterd
- flinke snuf cayenne (extra voor garnering)
Bak het broodje af zoals staat aangegeven op de verpakking of vers bij de bakker vandaan natuurlijk!
Zet een koekenpan of grillpan op hoog vuur en bak of gril de hamplakken met een klein beetje olijfolie. Niet te lang, ze moeten niet droog worden of zwart natuurlijk....
Schaaf met een dunschiller linten van de komkommer of snijd er plakjes van.
Doe alle ingrediƫnten voor het sausje in een kom, mengen en klaar!