Verwarm de oven voor op 200 graden hetelucht.
Maak een roux door de boter te laten smelten in een pannetje. Voeg als de boter gesmolten is de bloem toe. Gaar deze kort zodat de rauwe bloemsmaak eraf gaat. zet van het vuur.
Verwarm de bouillon en voeg deze al roerend toe aan de roux. Zet het pannetje met de roux terug op een laag vuurtje en voeg de kaas, mosterd, nootmuskaat en peper toe. Roer tot de kaas is gesmolten.
Laat de ragout afkoelen. Hij moet echt koud zijn om goed te kunnen verwerken. Uitstrijken over een groter oppervlak bijvoorbeeld een ovenschaal verkort de wachttijd.
Leg de bladerdeegvellen uit en laat half ontdooien. Schep op 10 vellen een dot va de ragout. Houd daarbij minimaal 1 cm ruimte bij de randen. Bestrijk de randen met het eigeel en leg een tweede vel bladerdeeg eroverheen. Druk goed aan met een vork, je wilt niet dat de ragout er tijdens het bakken uitloopt! Bestrijk vervolgens met het eigeel en sprenkel er nog wat sesamzaadjes over. Bak in ongeveer 20 - 25 minuten af. Laat iets afkoelen en genieten!