– in samenwerking met vaneigenbodem.nl 

LET’S VEG WRAP IT UP! 🌯🌯🌯

Ik vind echt dat ik wat dat betreft een onvervalste bofkont ben: Je 😍  les légume! 🌱🌱🌱  of te wel: groenten, veggies, gemüse of zoals onze directe zuiderbuurtjes ook wel zeggen “groentjes” ☺️

Ben jij nou ook zo’n regelrechte groenten-knuffelaar? 😅  Dan is dit wrappie wat je wilt hoor! 😃  Trouwens ook een zeer geslaagd idee als je op zoek bent naar:

✅  Makkelijk
✅. Snel
✅  Gezond
🤏  en een klein beetje kaas

Tip (met vlees) Bak voor een extra hartige smaak met de ui wat gerookt spek, reepjes salami of chorizo mee.

Gegratineerde groentenwrap van Vaneigenbodem.nl

Total Time 25 minutes
Servings 4 personen
Heerlijk makkelijk, snel én vega! Deze groentenwraps zijn ideaal als makkelijke gezonde maaltijd!

Ingredients

  • 2 el olijfolie
  • 1 gesnipperd uitje
  • 1 paprika in blokjes
  • 1 prei in ringetjes
  • 1 courgette in blokjes
  • 250 gr cherrytomaatjes doormidden
  • 1 tl kerriepoeder
  • 8 wraps
  • 200 gr roomkaas
  • 50 gr slamelange
  • 150 gr geraspte kaas die een beetje lekker smelt

Instructions 

  • Verhit in een wok de olijfolie. Fruit de ui 1 min. Voeg de paprika en de courgette toe en bak 3 min. al omscheppend.
  • Schep de prei en de tomaatjes door de groenten en bak ze nog 5 min. Breng op smaak met de kerrie, peper en een beetje zout.
  • Verwarm de ovengrill. Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel er de sla over. Schep de groenten op de wraps en vouw ze dicht.
  • Leg de wraps op de bakplaat en bestrooi ze met de kaas. Schuif de wraps onder de hete ovengrill en laat de kaas in 4-5 min. smelten en goudgeel kleuren.
Course: Hoofdgerecht, lunch
Keyword: blauwe kaas, groentengerecht, tortilla, vegetarisch, wraps

Write A Comment