Hoe leuk is dat!? Vijf Zeeuwse topchefs koken om beurten 2,5 week lang in de keuken van Boutique Hotel Eleanor in Middelburg. Gisteren beet Edwin Vinke het spits af en wij mochten erbij zijn 💯🤩 Een heerlijke avond én nacht. En dat gewoon in ons eigen mooie stadje Middelburg❤️! Dank brigades van Eleanor en De Kromme Watergang 🙌 en Dank Clarissa (@misspublicitynl ) en @vivace_magazine.

Vanavond kookt Edwin voor het laatst en geeft dan het stokje door aan Marc Everse en Niek Traas van Kale & de Bril. Daarna volgen Meliefste, Fine Veere en Nummertje 7.

Menu

snacks
RODE CURRY & VADOUVAN CRISPS

amuse
TOMAAT, ANSJOVIS & TONKA
AVOCADO & SALSA VERDE

fruits de mer
OESTERS & MARGARITA
SCHEERMES & MIERIKSWORTEL
KOKKEL & CURRY
MOSSEL & HARISSA
PRAIRE & SALSA NERO
PALOURDE & WASABI
COQUILLE & KORIANDER

WULKEN & GEMBER
KREUKELS & ZWARTE PENJA
GARNALEN & PAPRIKA
KRAB & ZEESLA
LANGOUSTINE & CODIUM
ZEEBAARS & FUREKAKE
DASHI & SHI TAKE
SODABROOD & ZEEWIERBOTER

BISQUE, CROUTONS & ROUILLE
ZEEKAT CARBONARA

tarbot en papilotte
PREI, AARDAPPEL & KRUIDEN

zeeuwse kaas
NOTENBROOD, HONING & WALNOOT

chocolade
VANILLE, ESPRESSO & KARAMEL

skull’s
HABANERO & BRUINE RUM

Write A Comment